BBL traject via DOT intelligence

BBL traject voor werkgevers

Uw organisatie kan op de lange termijn haar voortbestaan niet waarborgen zonder toestroom van nieuw jong talent. Daarom is het van belang dat uw werknemers zich blijven ontwikkelen, dat kan op de werkvloer, maar ook via een BBL traject. Met name bedrijven die actief zijn in de techniek en bouw profiteren van BBL trajecten. Met een BBL traject stapt uw werknemer in een meerjarenproject waarin leren en werken in BBL vorm centraal staat. Het BBL traject wordt aangevuld met tal van trainingen en cursussen die de werknemer klaarstomen voor de toekomst.

Lees meer op de pagina voor werkgevers.

Wat is BBL?

Een BBL opleiding staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Leren en werken staat centraal in een BBL traject. In de praktijk houdt dit in dat je één dag naar school gaat en 4 dagen per week gaat werken. BBL opleidingen zijn met name geschikt voor beroepen waarbij de praktijk belangrijk is, denk aan technische vakbekwame beroepen, bijvoorbeeld in de installatie of onderhoud van woning utiliteit.

Is een BBL traject voor jou weggelegd?

Zie jij een toekomst in de techniek wel zitten maar ben je meer van de praktijk en heb je geen zin om fulltime naar school te gaan? Wij kunnen jou helpen je te ontwikkelen tot een echte expert in diverse vakgbieden zoals de techniek.

Bij DOT intelligence zijn we altijd op zoek naar jong talent die de stap willen nemen richting een future proof toekomst zodat het voortbestaan van organisaties in allerlei bedrijfstakken gewaarborgd is. Door samen aan jouw toekomst te werken kun je samen met onze vakscholen jouw toekomstige carrière veiligstellen!

043 852 27 065

info@dot-intelligence.nl

Hulp nodig?

Wij zijn er voor jou

Vul uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.