Opleidingstrajecten voor werkgevers

Voor organisaties waar gekwalificeerd personeel niet altijd voor de hand ligt, is het laten leren en ontwikkelen van werknemers binnen de organisatie een must. De continuïteit van de organisatie is immers afhankelijk van haar werknemers, maar het heeft ook meerdere voordelen. Zo helpt het met innoveren en werknemers behouden. Dit is precies hoe DOT intelligence organisaties helpt, niet alleen werven, selecteren en detacheren van werknemers via DOT personeel, maar ook het (gratis) opleiden van dat personeel.

Een belangrijk aspect van opleidingstrajecten is behouden van de kwaliteit en waarde van de mensen in de organisatie. Het verzorgen van opleidingstrajecten voor werknemers binnen een organisatie is een verantwoordelijkheid van werkgevers, maar u kunt dit ook over laten aan een externe organisatie zoals DOT  intelligence.

Door met DOT intelligence in zee te gaan, zorgen wij dat de wensen van de werknemers aansluiten op wat uw organisatie nodig heeft. Wij bemiddelen voor uw huidige en toekomstige werknemers in praktijk en theorie gerichte vakscholen. Met onze brede dienstverlening in de arbeidsmarkt maken wij dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers.

043 852 27 065

info@dot-intelligence.nl

Hulp nodig?

Wij zijn er voor jou

Vul uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.